PIZZA BOXX

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 257 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Boxx. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 22:10 Lekker eten en een snelle bezorging
27 jan 2023 om 0:22 Na 22u besteld en de bestelling werd binnen de kwartier gebracht. Top service
16 jan 2023 om 1:29 ERG LEKKER :-) ALLEEN WAS HET VLEES WAT GROOT GESWNEDEN EN NIET GA1AR GENOEG VOOR MIJ
4 jan 2023 om 0:15 Heb afgelopen zaterdag de pizza’s bij een vriend gegeten. Vandaag zelf thuis besteld voor de familie en de pizza’s waren gruwelijk lekker. Mijn favorieten zijn de New York Deluxe en de BBQ Chicken. Keep up the good work!
3 jan 2023 om 23:30 Snel geleverd heerlijk en warm. Zeker een aanrader. Ik bestel hier zeker terug. Top! dank u:)
3 jan 2023 om 20:33 I was very shocked to see the pizza was not as usual, the way I used to order it. The pizza was very warm, cut my appetite in 2. I normally give this restaurant a 5 star but was shocked and disappointed with the order. Sorry, lost a customer.
30 dec 2022 om 20:09 Heerlijke pizza’s en pasta’s. Bestelling kwam op gewenste tijd met een vriendelijke bezorger. Wat wil je nog meer zeker een aanrader 2de bestelling volgt snel :) Danku!!
30 dec 2022 om 20:01 Heerlijke pizza zeker en vast een aanrader.
29 dec 2022 om 20:33 Lekkere kipkapsalon
19 dec 2022 om 20:01 Pizza was heerlijk en op tijd bezorgd Zeker voor herhaling vatbaar
19 dec 2022 om 7:54 Super lekkere ! Niet vettig en zeker voldoende